El manifest   Impulsors   Signants   Acte de presentació  
 

CRIDA DE J.BLANCH, A.BADIA, O.DOMÈNEC I M.BROGGI A CiU, ERC, REAGRUPAMENT I SOLIDARITAT CATALANA.

diumenge, 1 d’agost de 2010
 

El Manifest 12 d’Abril fa una “crida a tots els grups, moviments, partits, associacions i plataformes independentistes, perquè es posin d’acord per presentar una candidatura transversal, equilibrada i unitària, que motivi als abstencionistes i porti al Parlament un estol de diputats que, sense renunciar a les seves personals ideologies es comprometin a treballar units, per a prioritzar en tot moment l’objectiu de la independència”.

L’Objectiu dels impulsors del Manifest és que es presenti una sola candidatura per a la independència a les eleccions catalanes del 2010. SI, COALICIÓ PER A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA és un espai obert a qualsevol partit que prioritzi la independència, on s’hi han establert unes regles democràtiques justes perquè tots els partits s’hi sentin còmodes i participin en una candidatura única equilibrada i plural.

 

Al nostre parer, les formacions CiU, ERC, REAGRUPAMENT i SOLIDARITAT CATALANA han de formar coalició amb SI, COALICIÓ PER A LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA tot respectant els acords anteriors d’unitat per a la independència; llibertat d’acció política, llibertat de vot al Parlament per a qüestions ideològiques i valoració justa del pes de cada formació mitjançant un consell d’arbitratge . Estem segurs de que el nombre de diputats sobiranistes obtinguts d’aquesta manera serà tant gran que, amb la participació de tots els partits esmentats, la proclamació de la independència serà un fet a la propera legislatura.

 

Els partits de la coalició han de saber confeccionar una única llista que es presenti a les properes eleccions catalanes. S’han de comprometre a proclamar la independència al assolir una majoria al Parlament i han de desenvolupar una gran campanya electoral amb l’ajut de les associacions col·laboradores, per explicar el seu programa als ciutadans.

 

Recordem en tot moment, que s’ha de subordinar els interessos personals i polítics a l´ interès superior del Poble de Catalunya i de la Terra Catalana.

<< Tornar enrere
 
 
 
   
Videos  
Fotos  
Premsa  
   
Document Original  
Veure el document  
Descarregar el document  
   
Contactar  
Circulars  
Voluntaris