El manifest   Impulsors   Signants   Acte de presentació  
 

Moisès Broggi i els promotors pel Manifest per una Conferència Nacional del Sobiranisme

dissabte, 10 de juliol de 2010
 

El doctor Moisès Broggi, de 102 anys, va ser la persona de més edat que es va manifestar a Barcelona el 10 de juliol. Broggi va participar en la concentració amb altres promotors del Manifest per una Conferència Nacional del Sobiranisme, el cirurgià Oriol Domènech, l’ex alcalde de Badalona Joan Blanch, els filòlegs Joan Solà i Antoni M. Badia i Margarit, i el que fou secretari De Josep Tarradellas, Josep Fornas. Els van acompanyar l’escultor i ex diputat Jaume Rodri i el Poeta i vocal de l’Ateneu, Sergi Jové.

Els impulsors del Manifest es van sumar durant uns minuts a les 6 de la tarda, a la concentració en el grup de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD) com a símbol de la unitat i per impulsar la participació de les associacions sobiranistes en la campanya a les pròximes eleccions catalanes.

 

El lema de la pancarta de la PDD era Decidim independència. Moisès Broggi i Joan Blanch van destacar que la manifestació era un punt d’inflexió en la història de Catalunya perquè el país demostrava que ha decidit iniciar el camí definitiu de la llibertat. Oriol Domènec va destacar que els catalans es traurem, per fi, el jou de l’esclau.

<< Tornar enrere
 
 
 
   
Videos  
Fotos  
Premsa  
   
Document Original  
Veure el document  
Descarregar el document  
   
Contactar  
Circulars  
Voluntaris